Nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsfeiten en eventuele kortingsacties.

  • Energiebesparende maatregelen. Vanaf begin 2019 kunnen wij nog meer oplossingen en advies aandragen m.b.t. energiebesparende maatregelen in en rondom uw woning of pand. Wij werken daarin samen met leverancier Pellets van Jos te Stadskanaal. Tot de mogelijkheden behoren o.a. het plaatsen van biomassaketels, pelletkachels, buffer- en boilervaten, zonnecollectoren, zonnepanelen enz.

 

  • Op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 staan wij op de Woonbeurs EemsdeltaWonen in de Evenementenhal te Delfzijl. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf door u te informeren/adviseren op het gebied van verbouw, onderhoud en renovatie van uw woning of bedrijfspand. De openingstijden zijn beide dagen van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang tot de Woonbeurs is gratis. Graag tot ziens in onze stand!

 

  • Donderdag 23 maart 2017 zijn wij op cursus geweest bij Honeywell in Emmen om ons te verdiepen in het Evohome systeem. Met dit systeem is het mogelijk om draadloos elk vertrek in uw woning naar elke gewenste temperatuur te verwarmen. Zo is energie besparen goed te combineren met extra comfort. Het was een leuke leerzame dag.

cursus honeywell

 

  • Op 06-02-2017 zijn wij naar de Bouwbeurs in Utrecht geweest om kennis te vergaren van nieuwe materialen en technieken. Zo kunnen wij ook u in de toekomst van dienst zijn met de laatste innovaties op het gebied van bouw en verbouw.