Over

Even voorstellen…

jo profiel

Mijn naam is Johan Schriemer, samenwonend en trotse vader van een zoon. In 1996 heb ik de MTS afgerond, vervolgens bij diverse bedrijven gewerkt en veel ervaring opgedaan. In juli 2006 heb ik mij aangesloten bij De Vakman, een franchiseorganisatie in de bouw. Zo run ik al meer dan 12 jaar naar alle tevredenheid en met succes mijn bedrijf. Ik ben mij blijven ontwikkelen en volg nog steeds diverse technische cursussen om up-to-date te blijven.

In het voorjaar van 2017 hebben we de stap gezet om het bedrijf voort te zetten onder de naam:

Bouw- en klusbedrijf Johan Schriemer

Daar er inmiddels naast kleinere opdrachten ook steeds grotere opdrachten worden aangeboden, ben ik voornemens het bedrijf verder uit te breiden en te professionaliseren. Hiervoor ben ik de samenwerking met vakkundige en betrouwbare partners aangegaan.

Ik zal wellicht niet altijd persoonlijk bij de opdracht aanwezig zijn, echter de controle over de opdracht en de oplevering blijf ik zelf uitvoeren. U heeft hierdoor te maken met één aanspreekpunt. Dit bevordert de communicatie waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Wij zijn een VLOK erkend bedrijf. Wij geven garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden, deze zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Wij staan voor kwaliteit en veelzijdigheid met een persoonlijke benadering.

vlok-logo     bussen